Verbinding haak GO-UP50 Easy up tent

1,50 / 1 dag 
(excl. BTW)
1,82 / 1 dag 
(incl. BTW)
In Winkelwagen

Omschrijving

Belangrijkste Kenmerken:

  1. Op Maat Gemaakt voor GO-UP50 Frames: Deze connectorhaak is ontworpen om perfect te passen op het frame type GO-UP50, waardoor een naadloze en stevige verbinding mogelijk is tussen twee Easy-Up tenten.

  2. Duurzaam en Betrouwbaar: Vervaardigd uit hoogwaardige materialen, is onze connectorhaak gebouwd om bestand te zijn tegen de elementen en een betrouwbare koppeling te bieden tussen de tenten.

  3. Eenvoudige Installatie: Zeg vaarwel tegen ingewikkelde installaties. De Easy-Up Tent Connector Hook zorgt voor een snelle en probleemloze installatie. Bevestig deze eenvoudig aan de aangewezen punten op het GO-UP50 frame, en je bent klaar om je overdekte ruimte uit te breiden.

  4. Stabiliteit in Elke Omgeving: Of je nu te maken hebt met harde wind of oneffen terrein, onze connectorhaak verbetert de stabiliteit van je gekoppelde Easy-Up tenten. Geniet met een gerust hart van de wetenschap dat je opstelling veilig is in diverse buitenomstandigheden.

  5. Veelzijdige Toepassingen: Ideaal voor evenementen, markten, beurzen en elke situatie waarin je een grotere, gecombineerde ruimte wilt creëren. De Easy-Up Tent Connector Hook maximaliseert de flexibiliteit en functionaliteit van je Easy-Up tenten.