vermaalpomp ( Homa Versnijdende pomp )

165,00 / 1 dag 
(excl. BTW)
199,65 / 1 dag 
(incl. BTW)
In Winkelwagen
Opties bekijken

Omschrijving

Je beschikt al over een toiletwagen, maar de locatie van de afvoervoorziening bevindt zich op een langere afstand dan 5.5 meter van de riolering? Met onze vermaalpompen of doorvoerpomp lossen wij de problemen voor je op. Onze vermaalpompen kunnen worden ingezet wanneer er geen afvoer in de buurt is.

Deze beshikt over 1 krachtige pomp die het afvalwater versnijdt en tegelijkertijd wegpompt. Hierdoor minimaliseer je de kans op verstoppingen. De uitloop van de pomp beschikt over aansluitingen voor afvoerslangen. Deze slangen vervoeren het afvalwater naar het riool.

Compact maar krachtig pomp 

Onze vermaalpomp heeft een kubusvorm van 90 cm x 90 cm x 115 cm (L x B x H).

Ondanks de grootte van de pomp is hij enorm krachtig. Het is zelfs mogelijk om hem in te zetten voor meerdere toiletwagens tegelijkertijd. De pomp heeft namelijk meerdere aansluitpunten.

Onze krachtige Homa vermaalpomp kan tot wel 100 meter ver pompen! Dus voor enorm lange afstanden is deze uitermate geschikt.

 

Onze vermaalpompen worden standaard geleverd met 25 meter afvoerslang  Per 25 meter extra zal een meerprijs in rekening worden