Toiletwagen 1-1-1

206,61 / 1 dag 
(excl. BTW)
250,00 / 1 dag 
(incl. BTW)
In Winkelwagen
Opties bekijken

Omschrijving

Bent u op zoek naar een gemakkelijke en hygiënische oplossing voor de sanitaire behoeften van uw gasten tijdens een evenement, bruiloft, tuinfeest, bedrijfsfeest, of op een grote bouwlocatie. Dan is onze mobiele toiletwagen 1-1-1 met vermalers de perfecte oplossing voor u! Onze toiletwagen is uitgerust met 1 dames toilet, 1 heren toilet en 1 urinoir. Alle toiletten zijn voorzien van vermalers, waardoor het afval direct vermalen wordt en afgevoerd kan worden. Dit zorgt niet alleen voor een hygiënische en frisse omgeving, maar ook voor een eenvoudige en snelle afvoer van afval.

Deze toiletwagen is uitgerust met 1 dames toilet, 1 heren toilet en 1 urinoir. Deze wagen heeft vermalers in de techniesche ruimte  mocht men niet beschikken over een afvoer punt binnen 12.5 meter kunnen we  deze verlengen met maximaal 2 x 12.5 meter.

Het fijne van deze toiletwagen is dat alle ruimtes ook te verwarmen zijn dit zorgt dat het met alle weersomstandigheden het een aangename tempratuur is.


De toiletwagen is gemakkelijk te verplaatsen en te plaatsen op elke locatie die u wenst. Bovendien is de toiletwagen voorzien van verlichting en ventilatie, waardoor het comfortabel is om te gebruiken, zelfs in donkere of vochtige omgevingen.

Onze mobiele toiletwagen is geschikt voor verschillende soorten evenementen, zoals festivals, concerten, sportevenementen en meer. Ook voor bouwplaatsen is de toiletwagen ideaal, omdat het snel en gemakkelijk te installeren is en een praktische oplossing biedt voor de sanitaire behoeften van werknemers.

Transport

De wagen kan niet zelf opgehaald worden. Wij brengen deze wagen altijd en zorgen dan ook dat de toiletwagen compleet word aangesloten