Nooddouche

82,64 / 1 Week
(Excl. BTW)
In Winkelwagen

Omschrijving

De mobiele douuche cabine huren is een goede oplossing als je tijdelijk een douche nodig hebt. Per keer kun je ongeveer 7,5 minuut douchen en na 15 minuten kan de volgende persoon douchen. De mobiele douchecabine is uit één geheel van gepoedercoat staal gemaakt, dus erg stevig en makkelijk schoon te houden. Doordat de douchecabine maar 79 centimeter breed is kan hij bijna overal naar binnen, en met een hoogte van 198 centimeter kan die bijna overal staan. Erg mobiel dus.

De mobiele douchecabine kan in elke vorstvrije ruimte worden aangesloten, zolang deze maar op de begane grond zit en er binnen 3 meter een kraan en een afvoer zit. De afvoer kan een schrobputje zijn maar ook een wasbak of de wasmachine afvoer. Er wordt namelijk standaard een pomp bij geleverd die het water ook omhoog kan pompen.

Stroom
Alles wordt verwarmd via een normaal stopcontact die binnen 3 meter moet zitten van de douchecabine. Een verlengkabel nemen wij mee.  

Schoonwater aanvoer en afvalwater afvoer
De aanvoerslang kan op je wasmachinekraan of aanrechtkraan worden aangesloten. Het afvalwater wordt via een pompje door een slang afgevoerd naar een schrobputje, wastafel of wasmachine afvoer. Deze slangen nemen wij allemaal mee.

Mobiele douchecabine
Inloopdouche met nieuw douchegordijn
Douchekop op glijstang
Thermostaatkraan
Warmwaterboiler 1500 Watt
Afvoerpomp 250 Watt

Afmetingen

79x79x198 centimeter (LxBxH)
Inclusief boiler en wielen: 120x79x198 centimeter (LxBxH)

Wij leveren douches aan particuliere en zakelijke klanten. Heeft u onderhoud gepland aan een huurwoning en wilt u de huurder ontzorgen bij een verbouwing of lekkage? Ook daarbij kunnen wij u compleet ontzorgen.

✔ Verhuur aan particulieren en zakelijke klanten.
✔ Van aannemers tot woningbouwverenigingen.
✔ Snelle ad-hoc-levering van onze douches.
✔ Nooddouches ook geschikt in prefab of semipermanente bouw.
✔ Grote aantallen beschikbaar voor (nood)opvang.