JBL 110 met statief 2 stuks

45,00 / 1 dag 
(excl. BTW)
54,45 / 1 dag 
(incl. BTW)
In Winkelwagen

Omschrijving

jbl Bluetooth speaker huren

Strandfeestje? Huisfeestje? Speaker ‘to-go’ of in de tuin? Wil je daar een bluetooth speaker voor huren, dan ben je bij Licht geluid huren aan het juiste adres! Met onze Partyboxen van JBL bouw je een ware knalfuif op elke plek die je maar kunt bedenken. JBL heeft met deze full range speakers een waar totaalpakket gecreëerd voor iedereen die een eenvoudige oplossing zoekt voor de vraag ‘hoe verander ik mijn keuken in een heuse dans-club?’ Als het aan komt op een bluetooth speaker huren, hoef je dus niet verder te zoeken!

Telefoons, zoals de nieuwste iPhone, worden al steeds meer gebouwd zonder koptelefoon-aansluiting. Heel fijn als je dan via bluetooth toch de muziek van de speaker kunt bedienen zonder dat je er telkens bij hoeft te blijven staan. Entertain je bezoekers terwijl je vrij vanaf je telefoon of tablet de sfeer aanstuurt via bluetooth.

Hoe sluit je de bluetooth speaker aan?

De bluetooth speaker heeft meerdere opties aan de achterkant van de speaker zitten voor bekabelde aansluitingen, maar heeft ook zeer veel bereik als het aan komt op zijn bluetooth verbinding. De bluetooth-knop zit aan de bovenkant van de speaker; eenmaal drukken en hij gaat al rond scannen, en hij zou dan tevens in de bluetooth-lijst van jouw media-apparaat moeten verschijnen.

Bij het huren van twee bluetooth speakers van JBL kun je deze met de Partybox-app aan elkaar koppelen. Deze app is eenvoudig te downloaden in de Google Play store van Android of in de Appstore van Apple.

JBL Partybox! Misschien wel 2x?

Geen stroom op jouw bootje, maar wel muziek gewenst tijdens jouw tocht op het water? Deze bluetooth speaker huren voor jou en je vriendengroep is dan een goed idee!

Een grotere boot? Geen probleem! Dankzij de True Wireless Technology van JBL kan je gemakkelijk twee speakers aan elkaar koppelen om het licht en het geluid synchroon te laten lopen.

 

Wat krijg ik?

-2x JBL Partybox 110

-2x Oplaadstekker 

-2x Statief