evenemententoiletwagen 14

825,00 / 1 dag 
(excl. BTW)
998,25 / 1 dag 
(incl. BTW)
In Winkelwagen

Omschrijving

Bent u op zoek naar een gemakkelijke en hygiënische oplossing voor de sanitaire behoeften van uw gasten tijdens een evenement, Dan is onze mobiele evenementen toiletwagen de perfecte oplossing voor u!
 
Het fijne van deze toiletwagen is dat de 14 toiletten verdeeld zijn voor dames en heren, elk met een eigen toegangsdeur. Dit betekent dat wanneer u bij ons een wc huurt voor uw evenement, u voldoende capaciteit heeft voor wel 1500 gasten. Bovendien zijn er aan de achterzijde van de toiletwagen ruim voldoende wasbakken en een grote spiegel aanwezig. Het grote voordeel is dat de toiletten zijn voorzien van een standaard spoelfunctie, waardoor het gebruik van chemische middelen overbodig is.

Deze wagen heeft een afvoerbuis 110 mocht men niet beschikken over een afvoer punt binnen 5 meter kunnen we er een vermaal pomp tussen plaatsen. let op: wij raden aan om er een pomp bij te reseveren, om verstopping te voorkomen. 

De toiletwagen is gemakkelijk te verplaatsen en te plaatsen op elke locatie die u wenst. Bovendien is de toiletwagen voorzien van verlichting en ventilatie, waardoor het comfortabel is om te gebruiken, zelfs in donkere of vochtige omgevingen.


Onze mobiele toiletwagen is geschikt voor verschillende soorten evenementen, zoals festivals, concerten, sportevenementen en meer. Ook voor bouwlaatsen is de toiletwagen ideaal, omdat het snel en gemakkelijk te installeren is en een praktische oplossing biedt voor de sanitaire behoeften van werknemers.