6-persoons douchewagen

450,00
(excl. BTW)
544,50
(incl. BTW)
Offerte aanvragen

Omschrijving

 

Douchewagen zespersoons

Deze zespersoons mobiele douchewagen heeft zes cabines, elk met een eigen toegangsdeur. De doucheruimtes zijn luxe uitgevoerd en gemakkelijk en hygiënisch schoon te houden.  Op alle toegangsdeuren zit een deurdranger, waardoor deur gemakkelijk sluit. De deuren zijn afsluitbaar, aan de buitenkant is te zien of de douche vrij of bezet is. Drie gasgeisers voorzien elk twee douches van warm water. In alle doucheruimtes zit verwarming, waardoor u ook bij koudere temperaturen kunt genieten van een heerlijke warme douche. Naast een douche zit in alle ruimtes een wastafeltje met warm en koud water. De mobiele douchewagen plaatst u waar u wilt, is eenvoudig aan te sluiten en in enkele minuten gebruiksklaar.

Voorziening voor water en stroom

De mobiele douchewagen kan voor de gasgeisers, verlichting en stopcontact worden aangesloten op een normaal 230v stopcontact in een vrije groep. De douche wordt op het water aangesloten met een 1” slang (25 meter lang) met geka of Gardena-koppeling. Voor de afvoer leveren wij standaard een afvoerbuis 110 mm doorsnee en 6 meter lengte. Als dit niet lang genoeg is, kunnen wij er een afvoerpomp tussen zetten. Voor de afvoer is een afvoerput nodig.

Huurprijs voor een week of maand op aanvraag.

Prijzen zijn exclusief gasflessen.
Gasflessen leveren wij vanaf €37.50 per stuk. (variabele gasprijzen).

Schoonmaken

Wij leveren onze douchewagen schoon bij u af. Wij gaan ervan uit dat u de mobiele douche zelf schoonmaakt. Als de douche bij het ophalen niet schoon is, brengen wij € 150,- (excl. BTW) in rekening.

Afmetingen

Hoogte: 370 cm
Breedte: 230 cm
Lengte: 820 cm

Transport

De wagen kan niet zelf opgehaald worden. Wij brengen deze wagen altijd en zorgen dan ook dat de douchwagen compleet word aangesloten

Offerte aanvragen

Bedankt voor het aanvragen van een offerte. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Er is iets mis gegaan met verzenden, probeer het alstublieft opnieuw.

Uw naam is verplicht.

Een e-mailadres is verplicht.

Het e-mailadres heeft geen geldig formaat.

Een telefoonnummer is verplicht.

Het telefoonnummer heeft geen geldig formaat.