Plaszuil 40 liter ( 1 persoons )

20,95 / 1 dag 
(excl. BTW)
25,35 / 1 dag 
(incl. BTW)
In Winkelwagen
Opties bekijken

Omschrijving

Een één persoons plaszuil is een ideale oplossing voor een tijdelijke toiletvoorziening op bijvoorbeeld een feestje of in combinatie met onze overige toiletvoorzieningen. Onze plaszuilen hebben geen riool- en wateraansluiting, waardoor ze eenvoudig en overal te plaatsten zijn. Ze worden bijvoorbeeld geplaatst in de garage of achtertuin,  backstage bij een evenement maar ook in of bij de schaftkeet op een bouwplaats.

De éénpersoons plaszuil is erg compact en licht in gewicht en heeft maar liefst een 40 liter opvangbak. Hierdoor is deze prima zelf in de auto te vervoeren. Wij bieden u naast onze bezorgmogelijkheden dan ook de mogelijkheid deze zelf bij ons op te halen en te retourneren. 

Om de prijs laag te houden en de huur van deze kleine plaszuil ook voor particulieren interessant te houden bieden wij daarnaast de mogelijkheid tot daghuur én kunt u er voor kiezen deze zelf te legen en schoon te maken. Uiteraard kunt u dit tegen betaling van de schoonmaakkosten ook gewoon door ons laten doen.